Am scotocit putin internetul pentru a vedea ce “vedete” avem in randul bull terrier-ilor. Desi stiam de unele carti, filme si reclame in care au aparut bull terierii, eram totusi curios si cine a avut sau cine are un bull terrier. Am avut surprise placute. Sper sa va placa ceea ce am gasit.

Bullseye (Direct la țintă)
Bullseye este un Bull Terrier în miniatură și marcă a companiei Target Brands, o filială a Corporației Target. Acesta are blana de un alb pur și logo-ul Corporației Target pictat în jurul ochiului lui stâng. El apare în campanile publicitare ale companiei Target, în semnele de reduceri ale magazinelor și este folosit în diverse campanii de marketing. Target oferă de asemenea câinele sub forma unei jucării de pluș pentru evenimente speciale sau recunoașterea angajaților. Câinele original Target a fost Campionul Clubului American de Canișă Kingsmere Moondoggie, afectuos cunoscut ca “Smudgie”Celeb_01Celeb_04 Celeb_05 Celeb_06 Celeb_08 Celeb_02Celeb_03Celeb_07

Spuds Mackenzie

Spuds MacKenzie (numele real Honey Tree Evil Eye, c. 1983 – May 31, 1993) a fost un câine fictiv creat pentru a fi utilizat în campanile publicitare de marketing ale berii Bud Light la sfârșitul anilor ’80. Câinele a apărut prima dată într-o reclamă Bud Light Super Bowl. Când meciul s-a sfârșit, Spuds deja devenise un success de marketing. Pe timpul apogeului popularității sale, cantități mari de marfă cu Spuds era disponibilă, precum jucării de pluș, tricouri, lampe, ochelari și multe altele. La scurt timp după ce Spuds a devenit faimos s-a aflat că « el » era de fapt femelă. « Controversa » a fost lansată prin mass-media.
Celeb_09

Celeb_10
Celeb_11

Mia
Doamna bull terrier Mia aparține fotomodelului ceh și Miss Republica Ceha Diana Kobzanová.
Celeb_13

Celeb_12

Celeb_14P.B.
Babe – Filmul “Pig in the City”, marca Disney, a infățișat un Bull Terrier Alb cu o pată întunecată la ochi în rolul “Câinelui Rău devenit Bun”. Ei i-au dat numele P.B. ce provenea de la Pit Bull, iar referințele și listarea în film și în distribuție s-a făcut ca Pit Bull. Mai multe Cluburi de Bull Terrieri și Membri s-au arătat supărați de etichetarea greșită a rasei de către Disney.

William Cuceritorul
Celeb_17 Celeb_16 Celeb_19 Celeb_15
Generalul Patton a fost un mare iubitor de animale. Cel mai faimos bull terrier al Generalului Patton a fost achiziționat la 4 martie 1944. Acesta a fost numit Willie, prescurtare de la “William Cuceritorul”. Willie a fost devotat Generalului Patton și îl urma peste tot.
Când Patton l-a cumpărat pe Willie, el a scris în jurnalul său, “Puiul meu de bull… m-a dus ca pe o rață la apă. Are 15 luni, alb pur cu excepția unei mici urme pe coada sa care la o privire mai superficială ar părea să indice că nu a folosit hârtie igenică.. ». Willie purta mai mulți clopoței pe lesă sa astfel încât toată lumea să știe când el este prin preajmă și se zvonea că era un « amant » prodigios. Se presupune ca el avea și propriul său set de « tăblițe pentru cătel »
George Smith Patton, (11 Noiembrie 1885 – 21 Decembrie 1945) a fost un distins și controversat ofițer al Armatei S.U.A. Recrutat în armată în 1909, Patton a participat la tentativa nereușită de capturare a lui Panchi Villa. În Primul Război Mondial, el a fost comandant senior al noului Tank Corps al Statelor Unite ale Americii și a luptat pe frontul din Franța. După război, el a fost un avocat învederat al războaielor blindate.

Wildfire
Wildfire este eroul piesei ecranizate “ESTE VIAȚA UNUI CÂINE”, bazată pe povestea lui Richard Harding Davis numită “The Bar Sinister”. El este un dezavantajat 3 la 1, un câine de luptă, băiatul măcelar al lui Bowery care devine adoratul înaltei socieții din circuitul câinilor, un câștigător în naționalele de grand Madison Square Garden.
ESTE VIAȚA UNUI CÂINE, piesă scrisă de John Michael Hayes ; regizată de Herman Hoffman și produsă de Henry Berman pentru Metro-Goldwyn-Mayer.
Celeb_20 Celeb_21

Alfred & Daisy

Faimosul designer de modă Marc Jacobs împreună cu bull terrier săi, Alfred & Daisy.
Marc Jacobs (născut pe 9 Aprilie 1963 în New York City) este un designer de modă american. El este designerul principal al casei Marc Jacobs, dar și al liniei de difuziune Marc by Marc Jacobs. În prezent, Jacobs este Directorul de Creație al prestigioasei case franceze de design Louise Vuitton.
Celeb_22

Scud
Nu întotdeauna un bătauș (bully) este eroul pozitiv. Scud este câinele maniac al lui Sid Phillips și fiorosul mestecător de jucării în Toy Story.
Celeb_24 Celeb_25 Celeb_23

Onion
Onion este un mini bull terrier cu o preferință pentru lumina difuză. Ea apare în filmul lui Ewan McGregor “Scenes of a Sexual Nature” și într-un videoclip pop al trupei “Aha”. Ea este de asemenea model pentru fabulosul magazin Onion Light and Softie.
Celeb_28 Celeb_27 Celeb_26

Florence & Dotty
Prințesa Anne, fiica Reginei Elizabeth are 2 bull terrieri, dar acești bull terrieri sunt bine cunoscuți în sens negativ. În noiembrie 2003, Dotty a atacat doi copii în Windsor Great Park și a lăsat unui băiat de 12 ani o mușcătură pe claviculă și două mușcături pe piciorul stâng. Cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, când cele două corgi au fugit să o întâmpine pe Prințesa Regală la sosirea ei la Sandringham, Florence l-a atacat pe corgi Pharos, unul dintre cele mai vârstnice și iubite animale de companie. Pharos a fost grav rănit și a trebuit eutanasiat. La câteva zile după maltratarea unuia dintre prețuiții corgi ai Reginei Elizabeth, Florence a atacat una din servitoarele reginei, mușcând-o de genunchi. Prințesa Regală și-a trimis problematicii bull terrieri, Florence & Dotty, la un psiholog de animale.
Celeb_30 Celeb_31 Celeb_29

Baxter
Celeb_32 Celeb_33
Baxter este un film francez din 1989 regizat de Jérôme Boivin. Personajul care dă titlul filmului este un bull terrier ce spune prin voice-over povestea căutării sale pentru un stăpân potrivit.
Baxter, un bull terrier, este luat din țarc și dat unei femei în vârstă. Baxter urăște stilul de viață blând al femeii și reacționează la obiceiurile ei cu dezgust. Pe de altă parte, el devine obsedat de cuplul de tineri de vizavi și le observă partidele nocturne de dragoste. Baxter încearcă să își comunice dominanța asupra femeii în vârstă fâcănd-o să se împiedice, dar planul său ratează. Starea bătrânei se deteriorează și în final, Baxter o ucide pentru a fi adoptat de cuplul de tineri.
Lui Baxter îi place viața sa cu tinerii, împărțindu-și timpul între femeia senzuală și bărbatul serios. El le aduce animale moarte pentru a le arăta cine este el. Idila lui este frântă când cuplul aduce pe lume un copil și începe să îl neglijeze. Baxter urăște copilul slab și neajutorat. Încearcă să îl ucidă, dar planurile lui eșuează din nou. Fără a avea cunoștință de planurile criminale ale lui Baxter, cuplul îl dă pe Baxter unui băiat din vecini.
Baxter tresare sub mâna fermă a noului său stăpân, un sociopat în dezvoltare și fanatic al lui Hilter. Baxter ucide un câine vagabond pentru a-i arăta băiatului cine este el, iar Baxter crede că ei vor ajunge la un înțeles comun. Băiatul începe să se întâlnească cu o fată din școala lui, care îi amintește de Eva Braun. Baxter o lasă gravidă pe spanielul fetei, deși propria lui sexualitate îl dezgusta. Când băiatul îi ordonă lui Baxter să ucidă un coleg de clasă, Baxter refuză și realizează că băiatul nu îl înțelege în cele din urmă.
Spanielul fetei dă naștere puilor, iar Baxter reacționează față de ei cu emoții amestecate. Într-o încercare de a imita ultimele zile ale lui Hitler, băiatul ucide cațeii. Drept reacție, Baxter decide că băiatul trebuie să moară. Băiatul atacă primul, dar Baxter reușește să câștige avantaj. Când băiatul îi ordonă să vină, Baxter află că nu poate să nu îl asculte, permițându-i băiatului să îl ucidă. Mai târziu, băiatul sparge casa abandonată a bătrânei și observă cuplul de tineri de vizavi. Într-un monolog ecou cu cel al lui Baxter, băiatul plănuiește să își ucidă părinții pentru a fi adoptat de acel cuplu.

Blue & Coach Don Cherry
Celeb_34
In 1955, Don Cherry a jucat o partidă play-off cu Boston Bruins. Următorii 16 ani și i-a petrecut în grupele mici. În 1974, a fost angajat ca antrenor principal la Boston Bruins. Echipa Bruins a lui Cherry a sfârșit prima în divizia sa patru sezoane la rând, iar el a fost Antrenorul NHL al Anului în sezonul 1975/76.
Blue, o femelă bull terrier albă, a fost iubitul său ajutor timp de mulți ani ai săi ca antrenor.
Noapte de Hockey in Canada: În ultimii 16 ani în Colțul Antrenorului alături de gazda Ron MacLean, Cheryy a rămas fidel comentariilor sale sincere, adesea controversate și mereu interesante.
Celeb_35
În prezent, Don Cherry are o franciză de baruri sport în Canada numită Don Cherry’s Sports Bar
Celeb_36

„Incredibila Călătorie”
Carte de Sheila Burnford
Film de Disney
Celeb_37
Instinctul le-a spus că drumul către casă se așterne la vest. Așa că robustul tânăr Labrador retriever, ștrengărescul Bull Terrier și îndărătnica Pisică Siameza au apucat-o la drum prin sălbaticia canadiană. Separat, ei ar fi murit curând. Dar, împreună, cele trei animale de casă au înfruntat foametea, expunerea și animalele de pădure sălbatice pentru a-și găsi calea spre casă la familiile care îi iubesc. Incredibila Călătorie este una dintre cele mai mari povești pentru copii ale tuturor timpurilor – și a rămas populară încă de la debutul său în 1961.

” Compania Ty „
Ty a început să producă Beanie Babies în 1966 ca o jucărie pentru copii mici. Curând, adulții au început să colecționeze jucăriile-pernă.
Celeb_39 Celeb_38
„Bruno” was the 1st Bully available on December “Bruno” a fost primul Bully disponibil la 31 Decembrie 1997. El a fost retras pe 18 septembrie 1998.
„« Butch » a fost al doilea Bully disponbil pe 1 Ianuarie 1999. El este încă disponibil în magazine.

Kirk Hammett (Metallica) și bull terrierul său Darla
Celeb_40

Taylor Swift (cântăreață și compozitoare americană de muzică country) și bull-ul ei.
Celeb_41