canisa bull terrier

Noi suntem Bogdan, Monica si fiul nostru David. Suntem o familie de veterinari, iubitori de animale. Suntem din Bucuresti, Romania.
Avem o canisa mica de bull terrieri si ne dorim sa ramanem asa deoarece punem foarte mult suflet in cresterea cainilor si in tot ceea ce facem. Suntem siguri ca un numar crescut de caini ar limita conditiile ideale de crestere si intretinere a cainilor nostri.
Primul nostru bull terrier a fost Maya care a fost achizitionata in 2010. Maya este o catelusa bull terrier iubitoare si echilibrata si ne-a facut sa ne indragostim pe loc de aceasta rasa. Maya a fost adusa in casa noastra in ideea de a avea un caine cu care David sa creasca si sa se dezvolte armonios (la acea vreme David avea doar un an).
De atunci Maya si ulterior Misha, al doilea bull terrier, au devenit parte din familia noastra si datorita calitatilor acestei rase am inceput sa dezvoltam o adevarata pasiune pentru bull terrieri si am luat decizia in 2012 sa infiintam canisa de bull terrier David King of Bulls.

canisa bull terrier

Canisa noastra este certificata si recunoscuta de catre Federatia Chinologica Internationala si Asociatia Chinologica Romana din anul 2012. Suntem membrii ai asociatiei Chinologice Romane si a Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti.

Canisa noastra este specializata in cresterea si selectia rasei Bull Terrier.
Anual particip la expozitii organizate in tara, incercand sa fac un an expozitional cat mai bun. Incercam sa crestem caini din ce in ce mai buni, cu temperamente adevarate si cu linii de sange excelente.
Cainii nostrii sunt testati in momentul in care au implinit varsta necesara. In pofida tuturor testelor la care sunt supusi, genetica are ultimul cuvant de spus, si din pacate, nu putem garanta nimic!. Cand cumperi un pui, chiar si de la cel mai vestit crescator, iti asumi un risc care poate interveni la toate fiintele vii.
Avem avantajul tehnicilor moderne de testare, studiem linii si pedigreee, programam din timp montele, si suntem foarte selectivi in ceea ce priveste viitorii pui.
Cu toate acestea, va exista intotdeauna o sansa de a aparea o problema. Din pacate nu putem prevede viitorul pentru a vedea care pui va avea probleme de sanatate si care nu. Desi ne-ar placea sa putem face asta…

Bull terrierul este o rasa minunata, care este indicata pentru o familie cu sau fara copii.

Bull Terrierul este un caine extrem de adaptabil, iar un apartament de bloc nu este un obstacol. O descriere mult mai amanuntita puteti gasi la http://terrierbull.ro/rasa-bullterrier/ .

Diferenta intre puii de companie si cei de expozitie tine de potentialul acestora de a participa in expozitiile canine. Un pui pentru companie nu inseamna ca este urat, dar va fi intotdeauna dezavantajat in fata unui pui cu aptitudini pentru show. Diferenta o vad doar eu, ceilalti crescatori si arbitrii, deoarece sunt indici fizici, fenotipici, aspecte pe care un om de rand nu le poate sesiza chiar in detaliu.

TOTI PUII CANISEI DAVID KING OF BULLS BENEFICIAZA DE PEDIGREE TIP A, eliberat de catre COR – Cartea de Origine Romana, sub egida Asociatiei Chinologice Romane. De asemenea, puii vor avea carnet sanatate/pasaport, microcip si carnet de performanta.

Pe site veti gasi poze reprezentative pentru Bull Terrierii pe care ii crestem si ii iubim. Sunt poze reale ale adultilor si puilor nostrii.

Dupa vizionarea materialelor as aprecia daca mi-ati da un raspuns cu parerea dumneavoastra!
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.

Pentru orice informatie va stau la dispozitie!

Cu cele mai bune ganduri,
Bogdan Mihaescu.