Maya la Antena1 – Acces Direct

Pe data de 07.01.2013 am fost sunat de seful de productie al postului Antena 1 unde eram invitat la emisiunea Acces Direct.
Am acceptat invitatia acesteia, gandindu-ma ca e o ocazie foarte buna sa facem bull terrier-ii cunoscuti in tara, deoarece emisiunea era in prime-time iar Acces Direct este o emisiune foarte urmarita.
Am ajuns in redactia Acces Direct cu Maya si am ramas surprins ca marea majoritate a oamenilor prezenti acolo nu cunosteau deloc rasa. De la producatori la simpli spectatori toti ma intrebau ce rasa este si toti o confundau cu pittbull-ul. Inca o data mi-am dat seama cat de necunoscuta este inca aceasta rasa si ce repede poate fi confundata cu alte rase.
Din pacate nu am reusit sa intram in direct cu Maya din motive tehnice ce nu au tinut de noi.
Singurul care a recunoscut rasa a fost Presedintele P.R.M. Corneliu Vadim Tudor. Acesta a fost si singurul care s-a apropiat de Maya, a mangait-o si s-a jucat cu ea. Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor fiind un cunoscut iubitor de caini si fiind impresionat de bull terrieri ne-a daruit o carte cu autograf din partea dumnealui.