In luna August 2013, canisa DAVID KING OF BULLS a facut o vizita in UK la unele din cele mai titrate canise de bull terrier din lume. Turul a inceput cu prietenii nostri, Marian si Dusita Chiriac de la canisa NOVANTAE din Arad, Romania. A urmat vizita la arbitrii crescatori Russell & Doreen Lamonby de la canisa EMRED din  Stoke-on-Trent, Staffordshire, England. Canisa EMRED creste bull terrieri din 1982 iar din aceasta canisa au iesit unii dintre cei mai buni bull terrieri din UK.

Am avut placerea de a-l vedea pe Monty ; pe numele lui din pedigree Ch. EMRED HUNTSMAN.
Winner Regent Trophy 2008.
Winner Ormandy Jug for Dogs 2008.
Charlie Girl Cup for Movement.
Terrier Group 1 @ Darlington.
Terrier Group 2 @ East of England Ch Show.
Terrier Group 3 @ Midland Counties.
Best of breed @ Crufts 2009.

Tot aici l-am putut vedea si pe Ch. EMRED DEVILS SPY si multi alti caini.

Emred KennelAici impreuna cu Russel si Doreen Lamonby (Emred Kennel) si Marian Chiriac (Novantae Kennel)

Urmatoarea vizita a fost la arbitrul crescator Ana Blair de la canisa MEGAVILLE din Tibshelf , Derbyshire, England.

Aceasta canisa l-a produs pe Jack ; pe numele lui din pedigree Ch. MEGAVILLE’S VISIONS.
Winner Regent Trophy 2010.
Winner The Ormandy Jug For Dogs 2010.

Din pacate nu l-am putut vedea pe Ch. MEGAVILLE’S VISIONS, deoarece era plecat in vacanta in Italia, insa l-am putut vedea pe fiul lui, Ralph;  pe numele lui din pedigree TAYLAJAY DREAM A LIE AT MEGAVILLE si alti caini.

Megaville Kennel
Aici imreuna cu Ana Blair ( Megaville Kennel)

Urmatoarea vizita a fost la Dinu Catilina si Joanna Szewczyk de la canisa QUENTINHILL din Sheffield, South Yorkshire, England. Aici am vazut-o pe Hanka; pe numele ei din pedigree  CARRAMBA QUENTINHILL, si pe ICE SATIN DESIRE OF QUENTINHILL.

Ultima vizita facuta in UK a fost la Roger Woodward de la canisa GORBAIN din Stafford, Staffordshire,  England. Aici am avut placearea de a-l vedea pe Jimmy; pe numele lui de pedigree GORBAIN HELLBOY si alti cativa caini.

Gorbain Kennel
Aici impreuna cu Roger Woodward (Gorbain Kennel)

In aceasta vizita l-am putut revedea pe Ch PADHEN HITMAN.
Winner Regent Trophy 2012.
Winner The Ormandy Jug For Dogs 2012.
Winner The Blazeaway Shield (Best Opp Sex In The Sandawana Trophy) 2012.Aici impreuna cu Ian si Lyann McDermid, proprietarii lui Ch. PADHEN HITMAN si Marian Chiriac (Novantae Kennel).

Vizita in UK a fost o experienta foarte placuta si interesanta. Am avut posibilitatea sa invatam multe lucruri interesante si utile de la cei mai buni crescatori de bull terrier. Vom pune in aplicare ceea ce am invatat in UK si speram sa putem ajuta la ameliorarea si imbunatatirea rasei in Romania.